Påsklov!

Jag har looov!! Överlycklig när jag cyklade hem från praktiken igår. Jag fick med mig ett påskägg också som tack för att jag varit där. Svängde förbi Céline en runda också och våldgästade henne.
 
Imorgon ska jag till Apladalen och ta kort på ponnyridningen, som Céline och en annan tjej håller i. Min syrra ville komma så fort hon hörde ordet ponny, får väl se om hon dyker upp.
 

Segt...

Med både ett och annat det senaste. Bland annat att blogga, praon och mitt liv har varit väldigt segt. Okej, vi ska inte överdriva. Men jag måste säga att praktiken var mycket tråkigare än vad jag trodde... idag jobbade jag non-stop från 09.00 till 16.00 (med lunchrast) med att sortera om garn nystan. Låter som ett lätt jobb, men tro mig... jag har små sår på fingrarna också efter dom där jäkla vassa hyllorna!!
 
Det börjar blir lite ont om bilder nu igen känner jag. Måste ta nya. Här är iallafall en bild på Bonnie!
 
Igår åkte jag och red igen. Känns som det var evigheter sedan, fast det var det ju inte. Haha! Det känns som jag har lärt känna henne lite mer nu, Vivan, och kan hantera henne själv helt på marken. Annars är det bara vuxna som har med henne och göra. Detta pga hennes extrema humör, om ni undrar.
 
Blandade studsövningar, litet ingående sedan ett högre och sedan ett ännu högre, med ett galoppsprång emellan varje. Den övningen satt bra, och nästan allt annat. Förutom att hon och en annan liten ponny som var med stirrade upp varandra och bockade runt en stund innan de förstod att det var inte alls det vi skulle göra. Dom var väl glada att se varandra eller något. 
 
 
Och längtan till medelhavet ser ut såhär:
 

Mys-mode aktiverat


Fredag!

Näst bästa dagen på veckan. Skyndade att gå hem för att... jag ville hem. Köpte en vitamindricka på vägen. Sitter nu och väntar in fredagkvällen med lite musik och påskgodis :)
 
Nästa vecka blir det praktik i fyra dagar, på Karlssons Varuhus. Det var mitt tredje-val om man säger så, så jättenöjd blev jag inte. Men det får gå! Nästa gång hoppas vi på ett bättre ställe.
 
Snart är det ju påsk och påsklov! Och sedan är det ju faktiskt inte jättelångt till jag ska åka utomlands... en månad ca. Det ska bli riktigt skönt med lite äkta värme. 
 

Mer snö...


Fix & pill

Tjosvejs. Jag har nu ändrat om i kategorierna och fixat med lite annat smått här. Ska försöka klämma in lite bilder så det inte blir så tomt där. Headern är lite tråkig men den får duga sålänge. Jag har också hunnit lägga ut lite påsk bilder. Jag längtar till påsk, det händer spännande saker då. 
 
Idag har jag för övrigt gått på stan, och jag har fått med mig en jättefin vår jacka hem! ♥ Nu kan väl våren ändå komma på riktigt?
 

Påsken närmar sig


Kamerautrustning

Kamera: Canon eos 600D
 
Objektiv:
 
 
Canon ef 50mm f/1,8 = Används till porträttfotografering, begränsade ridsports-foton/porträtt och övriga foton. Mycket bra objektiv, möjligen att man får en känsla av att det är lite "plastigt". 
 
Tamron 18-200/3,5-6,3 = Bra objektiv, används till ridsportsporträtt, semesterbilder och övriga foton. Lite svajig AF (autofokus) i svagare ljus och ibland utomhus. Tar bra sportbilder, förutsatt med rätt inställningar.
 
Canon 18-55mm = Kitobjektivet, används ej.